Преглед на имот: Тристаенгр. София кв. Бояна
Продава
Квадратура: 150 m2
Отопление: Газ
Етаж: 2
Вид: Монолитно
Цена: 1225 е/м2
Година: 2018
Сградите с луксозни апартаменти и ателиета се намират в квартал Бояна в полите на Витоша, над Правителствена резиденция „Бояна”. Разположени са далеч от шума на центъра, но и достатъчно близо до него, до една от основните пътни артерии на столицата - бул. „България".Комплексът е изграден в духа на съвременните изисквания за луксозно и удобно жилище. От всеки апартамент се открива гледка към Витоша.
Апартаментите и ателиетата са проектирани да отговарят на високите критерии за екологична, модерна и комфортна околна среда.Средата e функционална и адаптивна към променящите се потребности на обитателите и прави всяко жилище по своемо атрактивно с класическа визия.
Комплексът в едната сграда има 8 апартамента и в другата сграда 9 ателиета. Двете сгради са свързани с голямо фоайе с денонощна охрана. Външен басейн.
Строителството е съобразено със световните технологии за енергийна ефективност, завършено прецизно до последният детайл.

Предлагаме тристаен – дневна с кухненски бокс, две спални, баня, тоалетна, складово помещение . Цена - 183 576€ или 1224 Е/ кв.м. Обща площ 149.98 кв.м. (нетна площ 133.70 кв.м. + общи части 16.28 кв.м.), плюс градина от 60.00 кв.м. - първи етаж.
Има възможност за закупуване на гараж .

Предлагат се и други тристайни и ателиета с различни площи и на различни етажи.