Преглед на имот: Къщаяз. БАТАК КЪЩИ язовир Батак
Продава
Квадратура: 240 m2
Отопление: Локално
Етаж: 2
Вид: Монолитно
Цена: 120 000 Евро
Година: 2011
Вилно селище „ Света Марина” се намира на самия бряг на Язовир „ Батак” в местността „Цигов Чарк” - Западни Родопи и отстои на 8 км от град Батак и на 24 км от Велинград. Районът е със средна надморска височина 900-1100 метра и предлага отлични възможности за целогодишен туризъм.

Едно от удобствата на комплекса е наличието на басейн, който ще обслужва всички обитатели и техните гости.

Селището е разположено на площ от 4 декара и се състои от 8 самостоятелни, двуетажни къщи и басейн. Всяка от къщите е с разгъната застроена площ от 240 м2 и се състои от 3 спални, 3 бани с тоалетни, 2 тераси, механа и хол с трапезария, като всяка къща разполага и с 500 кв. м. идеални части от площта на селището.

Уникалното му разположение на брега на живописния язовир „ Батак ” и близостта до ридовете на родопския връх „ Голяма Сюткя ” (2186 м) предлагат отлични условия за риболов и еко маршрути през лятото, а през зимата на 400 мeтра от селището вече работи и новата ски писта „ Цигов Чарк ”, предлагаща възможност за практикуване на различни зимни спортове.

Степен на завършеност: На шпакловка и замазка. Къщите могат да бъдат предадени с довършителни работи срещу допълнително заплащане от страна на купувача.