Имоти (34 общо) - Страница 3


Парцел

Продава
Площ: 25 кв. м.
Вид на Строежа: ПАРЦЕЛ
Цена: 250 000 евро
Адрес: язовир Сопот

Подробности

Парцел

Продава
Площ: 2930 кв. м.
Вид на Строежа: земеделска земя
Цена: 60 евро/кв.м.
Адрес: Автомагистрала Люлин

Подробности

Парцел

Продава
Площ: 2378 кв. м.
Вид на Строежа: ПАРЦЕЛ
Цена: 154 570 евро
Адрес: С. ГЕРМАН, в.з. Смреката

Подробности

Парцел

Продава
Площ: 2880 кв. м.
Вид на Строежа: ПАРЦЕЛ
Цена: 55 евро/кв.м.
Адрес: в.з. Врана-Герман

Подробности

Къща

Продава
Площ: 334 кв. м.
Вид на Строежа: Монолитно
Етаж: 3
Отопление: камини
Цена: 45000 евро
Адрес: в.з. Дервена

Подробности

Къща

Продава
Площ: 150 кв. м.
Вид на Строежа: Монолитно
Етаж: 2
Отопление: камини
Цена: 115 000 Евро
Адрес: до язовир Копринка

Подробности

Парцел

Продава
Площ: 5118 кв. м.
Вид на Строежа: ПАРЦЕЛ
Цена: 80 е/м2
Адрес: Околовръстен път - с.Кривина

Подробности

Парцел

Продава
Площ: 2242 кв. м.
Вид на Строежа: парцел
Цена: 225 000 Евро
Адрес: гр. Созопол, м. Буджака

Подробности

Парцел

Продава
Площ: 8400 кв. м.
Вид на Строежа: парцел
Цена: 130 Е/кв.м.
Адрес: кв. Враня - триъгълника

Подробности

Парцел

Продава
Площ: 4000 кв. м.
Вид на Строежа: парцел
Цена: 15 Е/М2
Адрес: с.Лобош

Подробности
Страница: 1 | 2 | 3 | 4